Toimitusehdot

1. TARJOUKSEN HYVÄKSYMINEN

Tajous katsotaan hyväksytyksi kirjallisesti tai suullisesti tehdyn ilmoituksen jälkeen.

2. MAKSUTAVAT

Tilauksen tuotteet ja kuljetus maksetaan joko käteisellä tai laskulla. Maksuaika on 7 vuorokautta toimituksen jälkeen.

3. ENNAKKOMAKSU

Tilauksesta on maksettava ennakkomaksu mikä on 30% tilauksen kokonaissummasta. Jäljelle jäävä 70% veloitetaan kun tuote on toimitettu asiakkaalle.

4. MUUTOKSET TILAUKSEEN

Mahdolliset muutokset tilaukseen tai toimitusaikaan on ilmoitettava Kalannin Kaluste Oy:lle vähintään 3 viikkoa ennen toimitusta. Tämän jälkeen tulevat tuotemuutokset käsitellään lisätilauksina.

5. VELOITUKSET JA KULJETUS

Tilaukseesi kuuluu mittaus- ja asennuspalvelu. Asennettuna tilattuihin kalusteisiin sisältyy kuljetus.

6. TOIMITUKSEN AJOITUS JA TOIMITUSAIKA

Toimitusaika riippuu Kalannin Kaluste Oy:n sen hetkisestä työmäärästä ja saattaa siten vaihdella. Toimitus tapahtuu sopimuksen mukaan.

7. MUUTOKSET TOIMITUSAIKAAN

Asiakkaan myöhäistäessä tilauksen toimitusajankohtaa jälkikäteen, tarjouksen materiaalitoimitusosuus laskutetaan alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Asennuksen osuus laskutetaan asennuksen jälkeen.

8. VIRHEET TUOTTEESSA

Mikäli tuotteessa havaitaan rakenne/materiaalivirhe, siitä tulee ilmoittaa 15 päivän kuluessa Kalaninn Kaluste Oy:lle. Tällöin Kalannin Kaluste ryhtyy toimenpiteisiin asian kuntoon saamiseksi.

9. OIKEUDET DOKUMENTTEIHIN JA KUVA-AINEISTOON

Kalannin Kaluste Oy omistaa kaikki toimitukseen liittyvät dokumentti- ja piirustusaineistot. Kalannin Kaluste Oy omistaa myös kohteeseen, tuotteisiin ja asennukseen liittyvät valokuvamateriaalinsa. Kalannin Kaluste Oy varaa oikeuden itselleen käyttää näitä aineistoja mainontaansa ja myyntiinsä.